Hraci - dulezite - Zavazna pravidla!

03.01.2009 20:41

Zavazna pravidla!

1. Ctete novinky a to vsechny a pokud mozno cele (rozkliknete sipeckou pod clankem). Je zde psano vse dulezite, tak at Vam neco neunikne. Ja to nebudu kazdemu zvlast vysvetlovat.

2. Zadam vsechny hrace, kteri jsou registrovani v turnajich, aby si na PS3 pridali do pratel ostatni hrace. Nebudu pusobit jako zprostredkovatel a odpovidat na otazky, je ted online ten ci onen.

3. U kazdeho turnaje jsou uvedeny vsechny potrebne veci, delka tretin, rozlosovani, atd. Toto si kazdy prostuduje, aby se porad nekdo nevyptaval, "kdo je domaci" atd. Kdyz uz si davam tu praci s tim to tu publikovat, tak to nechci jeste 10x kazdemu zvlast opakovat. (Prvni turnaj vznikal za chodu, kdy jsme to spolecne vytvareli, ted uz by mely byt vsechny informace vzdy pred turnajem)

4. Pokud hrajete turnaj a vite, ze nebudete pritomni v dobach, jez jste si uvedli do profilu (kdo tam uvedl nepresne udaje, tak je prosim v diskuzi pod vasim profilem aktualizujte), prosim napiste to v diskuzi na sve uzivatelske karte! Pokud to timto zpusobem udelate, tak Vasi spoluhraci nemusi na Vas slepe cekat, ale prihlasi se ve Vami uvedeny cas.

5. Zapojujte se do diskuzi. Jen tak muzete neco ovlivnit. Padaji tam dobre napady, ktere mohu uvadet v zivot. I vy timto zpusobem muzete prispet ke zkvalitneni samotnych turnaju.

6. Pokud mozno piste bez hacku a carek. PS3 je nepodporuje.

House - admin

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.